Postgraduate: Socialization & Soft Launching of Brawijaya Law Journal (BLJ)

• Post category:Akademik

Berkenaan dengan didirikannya Brawijaya Law Journal (BLJ), Jurnal Internasional On-line khusus di bidang hukum pada Fakultas Hukum Universitas Brawijaya Malang, bersama ini diinformasikan kepada Mahasiswa Program Doktor Fakultas Hukum Universitas Brawijaya, bahwa BLJ akan mengadakan kegiatan Sosialisasi dan Soft Launching BLJ. Tujuan kegiatan tersebut adalah untuk menginformasikan eksistensi BLJ serta mensosialisasikan cara-cara mengakses jurnal on-line tersebut.

Kegiatan akan diadakan pada:

• Hari, tanggal : Selasa, 28 Januari 2014
  • Waktu : Pkl. 08.00 – 13.00
  • Tempat : Ruang Auditorium Lt. 6 Gedung A FHUB

Managing Editor Brawijaya Law Journal
Dhiana Puspitawati, SH., LLM., Ph.D.

Contact Person:
Angela Ade (081615662952)With regard to the establishment of Brawijaya Law Journal (BLJ), international online journal specialized in the field of law at the  Faculty of Law of Brawijaya University, herewith informed to Doctoral Program students of Faculty of Law UB that BLJ will conduct a socialization and soft launching of BLJ. The purpose of the event is to inform the existence of BLJ and to socialize any ways to access the online journal.

The event will be conduct on:

• Day, date: Tuesday, January 28th 2014
  • Time: 08.00-13.00
  • Place: Auditorium on 6th floor of Faculty of Law UB, Building A

Managing Editor Brawijaya Law Journal
Dhiana Puspitawati, SH., LLM., Ph.D.

Contact Person:
Angela Ade (081615662952)