banner-inside-8

Visi

Visi Fakultas Hukum Universitas Brawijaya adalah untuk menjadi Fakultas Hukum unggul yang berstandar Internasional untuk menghasilkan lulusan berkemampuan akademis, profesional, humanis, etis dan religious

Misi Fakultas Hukum Universitas Brawijaya adalah

1. Menyelenggarakan pendidikan hukum yang dapat mengembangkan penalaran dan kemampuan profesional di bidang hukum.
  2. Menyelenggarakan penelitian dan pengkajian perkembangan ilmu hukum.
  3. Menyelenggarakan pengabdian kepada masyarakat berdasarkan hasil pendidikan dan penelitian.

Tujuan

Tujuan Fakultas Hukum Universitas Brawijaya adalah menghasilkan sarjana hukum yang memiliki kemampuan:

1. Memahami asas-asas hukum, dogmatik hukum dan memiliki ketrampilan dasar penelitian dogmatik hukum.
  2. Menerapkan asas dan dogmatik hukum dalam menangani masalah-masalah hukum secara professional.
  3. Bersikap dan berperilaku humanis, etis dan religus.

Motto Fakultas Hukum

Melayani dengan hati

Vision

Our faculty vision is to become a world-class International Faculty of Law with excellent graduates who have capabilities in academic, professional, humanist, ethical, and religious perspectives.

Missions

The missions of the Faculty of Law are conducting:

1. Legal education to develop legal reasoning and professionals skills in the field of law.
  2. Legal research and studies in development of legal science.
  3. Community services based on the education and research.

Goals

1. Generating competence law graduates.
  2. Understanding the principles of law, legal dogmatic, and have basic skills in legal research dogmatic.
  3. Applying the legal principles and dogmatic in dealing with legal issues in a professional manner.
  4. To act and behave humanist, ethical, and religious.

Motto of Law Faculty

Serve with heart